737 raste nga koronavirusi në Shqipëri dhe 13 vdekje

Ulet numri i rasteve të reja me koronavirus në Shqipëri. Nga 836 që ishin një ditë më parë, sot jan 737 raste me Covid-19. Ndërkohë 13 persona kanë humbur jetën, dy më pak se dje. Rastet e reja- Janë kryer 2.470 testime, prej të cilave 528 janë testime janë kryer për arsye depistimi. Kanë rezultuar … Continue reading 737 raste nga koronavirusi në Shqipëri dhe 13 vdekje