25 prilli/ Basha cakton Tomor Alizotin drejtues politik në Berat

Tomor Alizoti do të jetë drejtues politik i PD në Qarkun e Beratit. Vendimi është marrë ditën e sotme nga kryetari i PD, Lulzim Basha. Anëtari i kryesisë së PD, njëherazi drejtues i Departamentit të të Përndjekurve Politikë, do të udhëheqë listën e kandidatëve dhe do të drejtojë fushatën e demokratëve në Berat, për zgjedhjet parlamentare … Continue reading 25 prilli/ Basha cakton Tomor Alizotin drejtues politik në Berat