Pas 3 vitesh mungesë, formohet Gjykata Kushtetuese, dekretohet Përparim Kalo

Gjykata Kushtetuese bëhet funksionale. Përparim Kalo është dekretuar nga presidenti Ilir Meta dhe bëhet gjyqtari i gjashtë. Me 6 anëtarë Gjykata Kushtetuse mund të marrë vendime normalisht. Me formimin e Gjykatës Kushtetuese pritet të jepen vendimet e rëndësishme, duke filluar për zgjedhjet e 30 Qershorit 2019, konfliktin Presidencë-Kryeministri, çështjen e Teatrit Kombëtar, etj. Prej 3 … Continue reading Pas 3 vitesh mungesë, formohet Gjykata Kushtetuese, dekretohet Përparim Kalo