Këshilli Politik bie dakort për formulën e zgjedhjes së KQZ që propozoi PD

Këshilli Politik ka pranuar formulën që ka propozuar Partia Demokratike për zgjedhjen e anëtarëve të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve. Partia Socialiste ka pranuar formulën që kërkoi PD dhe LSI. Diskutimet në Këshillin Politik po vijojnë për votën e emigrantëve. Modalitetet për votën e emigrantëve pritet ti vendosë KQZ. Çfarë parashikon formula e propozuar nga PD … Continue reading Këshilli Politik bie dakort për formulën e zgjedhjes së KQZ që propozoi PD