KLGJ vendos: Ardian Dvoranit i mbaron mandati, ikën nga detyra

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur se Ardian Dvoranit i ka mbaruar mandati si kreu i Gjykatës së Lartë dhe si kreu i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Me 6 vota pro dhe 3 kundër Këshilli i Lartë GJyqësor ka larguar nga Gjykata e Lartë, Ardian Dvoranin, një kërkesë e bërë nga presidenti Ilir Meta. … Continue reading KLGJ vendos: Ardian Dvoranit i mbaron mandati, ikën nga detyra