Kolegji Zgjedhor nuk njeh dekretin e Metës: Zgjedhjet më 30 qershor

Kolegji Zgjedhor ka marrë vendimin e shumëpritur lidhur me vlefshmërinë e dekretit të Presidentit të Republikës, Ilir Meta, i cili anuloi zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Trupa e gjyqtarëve e përbërë nga Ridvan Hado, Tomor Skreli, Artur Malaj, Lindita Sinanaj dhe Astrit Kalaja, vendosi rrëzimin e kërkesës së bërë nga Partia Uniteti Kombëtar për çregjistrim … Continue reading Kolegji Zgjedhor nuk njeh dekretin e Metës: Zgjedhjet më 30 qershor