Krijoi monopol me shantazh, OFL i sekuestron 1.2 milion litra naftë të Lul Berishës

Operacioni Forca e Ligjit ka sekuestruar 1.2 milion litra naftë në Durrës, që i përkasin Lulzim Berishës. Nafta ndodhej në një magazinë doganore në pronësi të tij dhe Enver Shoshit. Dyshohet se ky biznes ushtronte aktivitetin nëpërmjet shantazhit ndaj konkurrencës duke tentuar të krijojë një monopol kërcënues për operatorët e industrisë së peshkimit. Më herët … Continue reading Krijoi monopol me shantazh, OFL i sekuestron 1.2 milion litra naftë të Lul Berishës