Opozita letër mazhorancës, kërkon takim për Reformën Zgjedhore: Deri tani asnjë kompromis

Partitë e koalicionit opozitar përmes një letre, kërkojnë takim me mazhorancën për të diskutuar lidhur me ecurinë e Reformës Zgjedhore. Letra mban firmën e përfaqësuesve të opozitës në tryezën e reformës, Oerd Bylykbashi dhe Petrit Vasili dhe i drejtohet Damian Gjiknurit dhe Rudina Hajdarit, ndërsa kanë vënë në dijeni për këtë qëndrim partnerët ndërkombëtarë të … Continue reading Opozita letër mazhorancës, kërkon takim për Reformën Zgjedhore: Deri tani asnjë kompromis