PD cakton drejtuesit politikë për Tiranën, emrat që do udhëheqin fushatën

Kryedemokrati Lulzim Basha ka caktuar sot drejtuesit politikë për Qarkun e Tiranës.  Gazeta MAPO ka siguruar emrat e drejtuesve të PD në rang qarku, të cilët do të udhëheqin fushatën e demokratëve për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit në Tiranë, Kamëz, Vorë, Kavajë dhe Rrogozhinë. Kësisoj, fushata në Qarkun e Tiranës do të drejtohet nga … Continue reading PD cakton drejtuesit politikë për Tiranën, emrat që do udhëheqin fushatën