Dyshohet i përfshirë në aktivitete kriminale, SPAK i sekuestron 26 prona Ylli Ndroqit

TIRANË – Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë, ka regjistruar procedimin pasuror nr.10, datë 21.07.2020, në ngarkim të shtetasit Ylli Ndroqi (alias Xhemail Pasmaçiu), lindur dhe banues në Tiranë. Nga aktet e administruara në bashkëpunim të ngushtë me strukturat e policisë gjyqësore të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, është konfirmuar se … Continue reading Dyshohet i përfshirë në aktivitete kriminale, SPAK i sekuestron 26 prona Ylli Ndroqit