Lamborghini dhe BMW gara shpejtësie me 225 km/h në Fier-Vlorë, ndalohen/ VIDEO

Me shpejtësi të frikshme 225 km/h drejt Vlorës, dy shqiptarët nga Kosova nuk i ndalojnë radarit në Fier por bllokohen nga Policia në hyrje të Vlorës. “225 km/h, pavarësisht makinave luksoze, kjo është papërgjegjshmëri ndaj jetës, shpejtësi të tilla janë vrastare, rrezikojnë seriozisht jetën tuaj e të përdoruesve të tjerë të rrugës”, është apeli i … Continue reading Lamborghini dhe BMW gara shpejtësie me 225 km/h në Fier-Vlorë, ndalohen/ VIDEO