Librazhdi pa energji elektrike, stuhia dëmton rëndë rrjetin (FOTO)

Moti i keq me shi e erë të fortë, ka sjellë probleme në rrjetin shpërndarës të energjisë në vend, ku, sipas OSHEE, janë shkatërruar një numër i konsiderueshëm shtyllash elektrike dhe disa km përcjellës të rrjetit. Situata më problematike paraqitet në rrethin e Librazhdit, ku si pasojë e erërave të forta janë thyer disa pemë, … Continue reading Librazhdi pa energji elektrike, stuhia dëmton rëndë rrjetin (FOTO)