Ligjet rrëzojnë dekretin e Metës, Kodi Zgjedhor rivotohet të enjten

Komisioni i Ligjeve ka rrëzuar sot dekretin e presidentit Ilir Meta për kthim në Kuvend të ndryshimeve në Kodin Zgjedhor. Nga 17 anëtarë prezentë, 15 votuan kundër dekretit kurse vetëm 2 pro, Adriatik Alimadhi dhe Korab Lita. Pas një debati për më shumë se 2 orë, mazhoranca i ka qëndruar bindjes se ndryshimet në Kodin … Continue reading Ligjet rrëzojnë dekretin e Metës, Kodi Zgjedhor rivotohet të enjten