“Liri dhe bashkim” – Dhurata që francezët i kërkojnë qeverisë për Krishtlindje

Francezët presin me padurim adresimin televiziv të presidentit, Emmanuel Macron, i cili do të bëjë publik vendimin për vazhdimin ose zbutjen e izolimit kombëtar. Shpresa e qytetarëve në Paris dhe dhurata që i kërkojnë qeverisë është që t’i lejojë ata që Krishtlindjen ta festojnë me familjet e tyre. “Shpresoj që të kaloj Krishtlindjet me të … Continue reading “Liri dhe bashkim” – Dhurata që francezët i kërkojnë qeverisë për Krishtlindje