Rama: Po mendojmë si do rihapim transportin publik, flasin ekspertët

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me Komitetin e Ekspertëve Teknikë, lidhur me koronavirusin. Sipas mjekut Tritan Kalo, është me rëndësi respektimi i masave gjatë periudhës së hapjes që vendi po kalon. Sipas Silva Binos, janë dy vatra aktive të Covid-19 në Shqipëri, Tirana dhe Kruja. Të gjitha rastet e tjera janë kontakte të … Continue reading Rama: Po mendojmë si do rihapim transportin publik, flasin ekspertët