Lobimi i PD/ Akuza që mbetet nga Prokuroria, “falsifikim stampash”

Prokuroria e Tiranës tha këtë premte se ka përfunduar hetimet për çështjen e lobimit të PD në SHBA, duke marrë të pandehur kryedemokratin Lulzim Basha, ish-sekretarin e kësaj partie Arben Ristani dhe financierin e selisë blu, Ilir Dervishi. Dosja është dërguar në Gjykatën e Tiranës ditën e sotme. Akuzat që janë ngritur ndaj funksionarëve të … Continue reading Lobimi i PD/ Akuza që mbetet nga Prokuroria, “falsifikim stampash”