Makina e Mozzik dhe mashtrimi ‘800 mijë eurosh’ i Loredanës

Tregu shqiptar i muzikës është zgjeruar me një shpejtësi të pazakontë dekadën e fundit. Yjet e rinj të muzikës mund të thuhet pa frikë se janë ndër njerëzit e pasur në vend. Muzika e tyre dëgjohet jo vetëm ndër shqiptarë, por ka nisur të ketë jehonë edhe më tej. Megjithatë, lajmet që vijnë vazhdimisht nga ky … Continue reading Makina e Mozzik dhe mashtrimi ‘800 mijë eurosh’ i Loredanës