Manastirliu: Fillimisht do hapen bizneset me më shumë impakt në ekonomi

Teksa prezantoi planin e masave për hapjen graduale të ekonomisë dhe lëvizjes së qytetarëve, Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, theksoi se do të penalizohen bizneset që nuk zbatojnë protokollet e sigurisë në punë. Më tej ajo shtoi se nga java e ardhshme, fillimisht do të hapen ato biznese që kanë më shumë impakt në ekonomi … Continue reading Manastirliu: Fillimisht do hapen bizneset me më shumë impakt në ekonomi