Mandati i tretë, Rama paralajmëron ligj të ri për zyrtarët e korruptuar: S’do presim vetëm SPAK

Paralelisht me SPAK, qeveria do të “hetojë” vetë çdo sinjalizim për zyrtarë të korruptuar që kanë prioritet interesin vetjak përballë shërbimit për qytetarët. Kryeministri Edi Rama tha në takimin me deputetët e rinj dhe të vjetër se nuk do presin që SPAK të merret me çdo vatër dhe nuk do mbyllin sytë para rasteve të … Continue reading Mandati i tretë, Rama paralajmëron ligj të ri për zyrtarët e korruptuar: S’do presim vetëm SPAK