MAPO siguron emrat, këta janë shqiptarët e arrestuar gjatë operacionit “Los Blancos”

Pesë shqiptarë u arrestuan në Tiranë, Vlorë, Durrës dhe Lezhë, në kuadër të operacionit ndërkombëtar kundër trafikimit të drogave të forta, të koduar “Los Blancos”. Operacioni është zhvilluar në Shqipëri dhe 9 shtete të tjera si Itali, Belgjikë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Gjermani, Greqi, Holandë, Rumani, Hungari dhe Ekuador. MAPO siguron emrat e shqiptarëve të … Continue reading MAPO siguron emrat, këta janë shqiptarët e arrestuar gjatë operacionit “Los Blancos”