Mark Marku paralajmëron largimin nga PD

Në artikullin kryesor të gazetës Panorama sot, është një shkrim i Mark Markut, ku ai paralajmëron se do të dorëzojë mandatin e deputetit, nuk do të shkojë në Kuvend, dhe nuk do të paraqitet as në Këshillin Kombëtar të PD, që është parashikuar të mbahet të hënën, ku do të zgjidhet kryesia dhe drejtuesit e … Continue reading Mark Marku paralajmëron largimin nga PD