Mark Marku: PD në pikën më kritike, Kuvendi Kombëtar teatër absurd

Drejtuesi politik i PD-së në qarkun Lezhë, Mark Marku gjatë fjalës së tij në Kuvendin Kombëtar kërkoi që të bëhet një analizë e thelluar dhe të ndryshohet strategji për faktin e humbjes së zgjedhjeve të 25 prillit. Marku tha se situata në të cilët ndodhet sot PD dhe shoqëria është dramatike. Mes të tjerash ai nuk … Continue reading Mark Marku: PD në pikën më kritike, Kuvendi Kombëtar teatër absurd