Masakër në Velipojë, 4 të vrarë dhe 2 të plagosur pas sherrit për shezlonët

Velipoja u trondit nga një ngjarje e rëndë që u shënua 30 minuta pas mesnatës së të shtunës. Katër persona mbetën të vrarë ndërsa dy të tjerë u plagosën pas një konflikti me armë që u shënua në orën 00:30 minuta të 27 qershorit 2021 përpara hotel “Shkak i konfliktit me armë ishte ndarja e … Continue reading Masakër në Velipojë, 4 të vrarë dhe 2 të plagosur pas sherrit për shezlonët