Masat lehtësuese/ Rama: Vetëm 6 qytete mbeten zona të kuqe

Tirana, Kruja, Durrësi, Fieri, Shkodra dhe Kurbini, do të jetë 6 qytete që do mbeten zona të kuqe në Shqipëri. Gjithë pjesa tjetër e territorit do të jetë “zonë e gjelbërt”, ku do të lejohet lëvizja pa leje për këmbësorët dhe makinat. Kryeministri Edi Rama thotë se 6 qytetet që janë “zona të kuqe” do … Continue reading Masat lehtësuese/ Rama: Vetëm 6 qytete mbeten zona të kuqe