Masat për COVID-19/ Nga sot bankat, farmacitë dhe marketet hapur deri në 17:30

Duke filluar nga kjo e hënë e deri në një urdhër të dytë zgjatet fasha e orarit për mbajtjen hapur të bizneseve të lejuar gjatë gjendjes së fatkeqësisë natyrore nga koronavirusi. Bizneset do të qëndrojnë të hapura nga ora 05:00 deri me 17:30, ndërsa zgjatet dhe orari i qytetarëve për të bërë pazaret dhe kryer … Continue reading Masat për COVID-19/ Nga sot bankat, farmacitë dhe marketet hapur deri në 17:30