Mashtrimet e Call Center/Kompania në Shqipëri, roli i këshilltarit të ministres

Në një mbrëmje janari në Kiev, një kompani e quajtur Milton Group zhvilloi një festë mondane të Vitit të Ri për stafin e saj. Nën akordet dhe muzikën e një bande pop-rock, akrobatëve dhe kërcimtarëve me zjarr shitësit e rinj po i gëzoheshin plaçkës së luftës së fituar gjatë atij viti rekordesh në të cilin … Continue reading Mashtrimet e Call Center/Kompania në Shqipëri, roli i këshilltarit të ministres