Në emër të maxhorancës ai shprehet se “konfirmojmë praninë në mbledhjen vijuese të Grupit të Punës së Këshillit Politik, ditën e hënë, datë 11.05.2020, ora 10:00, të cilën në kushtet e diktuara nga COVID-19, mundësisht ta zhvillojmë përmes hapësirës digjitale”.


PËRGJIGJJA
Konfirmim për përcaktimin e datës së mbledhjes së Grupit të punës së Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore


Drejtuar: Z. Oerd Bylykbashi
Adresa: Partia Demokratike
Bulevardi Zhan Dark, Nr.11, Tiranë


Z. Petrit Vasili

Adresa: Lëvizja Socialiste për Integrim
Rruga “Sami Frashëri”, Godina 20/10, TiranëZ. Bylykbashi,
Z. Vasili,

Pasi u njohëm përmes medias me letrën tuaj, shprehim vlerësimin tonë për gadishmërinë e shprehur prej jush për të rifilluar punën e Këshillit Politik për Reformën Zgjedhore.

Ky qëndrim i ri i juaji, duhet përshëndetur si një reflektim serioz në raport me deklarimet tuaja publike të bëra ditët e fundit dhe ne e përshëndesim pa rezervë.
Duke shprehur plotësisht gadishmërinë tonë për të vazhduar procesin gjithëpërfshirës të dialogut dhe diskutimin në kuadër të tryezës së Këshillit Politik, shprehim edhe urimin tonë që përmes punës së përbashkët, brenda muajit maj të gjejmë edhe dakordësinë e plotë për draftin që do t’i shkojë për miratim Kuvendit të Shqipërisë.

Ne konfirmojmë praninë në mbledhjen vijuese të Grupit të Punës së Këshillit Politik, ditën e hënë, datë 11.05.2020, ora 10:00, të cilën në kushtet e diktuara nga COVID-19, mundësisht ta zhvillojmë përmes hapësirës digjitale.

Duke ju falenderuar,
BASHKËKRYETARI I KOMISIONIT PARLAMENTAR PËR REFORMËN ZGJEDHORE:
DAMIAN GJIKNURI

LEXO EDHE: 

Opozita kërkesesë zyrtare, të mblidhet Këshilli Politik për reformën