Mbërrijnë 98 shqiptarë nga Bari, pritet riatdhesimi i 132 të tjerëve nga Roma

Mesditën e sotme kanë ardhur nga Bari 98 shqiptarë. Ata do të drejtohen drejt Durrësit ku do të karantinohen për 14 ditë. “Isha në Leçe, një muaj të izoluar. Kam paguar për dhomë treshe. Na matën temperaturën në Itali dhe këtu. E kishim të domosdoshme të kthehemi se parë në punë”-shprehet një prej të ardhurve. … Continue reading Mbërrijnë 98 shqiptarë nga Bari, pritet riatdhesimi i 132 të tjerëve nga Roma