Auto

Mercedes pritet të prezantojë bishën e re elektrike

Mercedes pritet të nxjerrë modelin e ri të makinës elektrike në vitin 2020.


Bëhet fjalë për EQV, i cili është modeli i tretë elektrik i gjigantit gjerman që tashmë rivalizon denjësisht Tesla-n, Audi-n dhe Jaguar-in.

Pritet që ky model të prezantohet në mars të vitit 2020.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas