Mes tyre nënë e bijë, identifikohen 7 nga 10 viktimat e aksidentit në Kroaci

Gjakova është ndër komunat më të prekura nga tragjedia që ndodhi në Kroaci, ku humbën jetën 10 udhëtarë pasi autobusi me të cilin udhëtonin doli nga rruga dhe u përmbys. Kryetari i kësaj komune Ardian Gjini ka thënë se Gjakova është goditur rëndë nga ky aksident, pasi shumë prej viktimave janë nga ky qytet. “Gjakova … Continue reading Mes tyre nënë e bijë, identifikohen 7 nga 10 viktimat e aksidentit në Kroaci