Mësohet me kë jetonte me qira në Tiranë Orges Bilbili, kishte dokumente policore

30 vjeçari nga Lushnja kishte marrë një banesë me qira në lagjen ‘Sitki Çiço” në Tiranë së bashku me një person tjetër. Në momentin kur efektivi I Shqiponjave e ka ndaluar dhe i ka kërkuar lejen e daljes dhe kartën e identitetit, ai ka qenë i shoqëruar nga ky i fundit. Bëhet fjalë për një … Continue reading Mësohet me kë jetonte me qira në Tiranë Orges Bilbili, kishte dokumente policore