Aktualitet

Messenger do t’iu njoftojë nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën








Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 16:51 - 20/11/20 |
mapo.al

Nganjëherë një mesazh mund të jetë thjesht spontan – diçka që doni ta thoni një moment pa u brengosur se do të qëndrojë aty.


Kjo duket të jetë arsyeja pse Messenger ka prezantuar për përdoruesit, mënyrën e zhdukjes së mesazheve.


Si funksionon? Shumë thjeshtë – mesazhet zhduken pasi i shihni dhe dilni nga biseda.



Për ta aktivizuar këtë funksion, thjeshtë hyni në një bisedë, rrëshqisni lartë dhe ja, keni aktivizuar metodën e zhdukjes.


Për ta deaktivizuar këtë funksion, thjeshtë rrëshqisni përsëri lartë dhe do të ktheheni në bisedë të rregullt. Kjo është e tëra! Përveç kësaj, Messenger tani ju njofton nëse dikush e ka bërë “screenshot” bisedën.



Etiketa: , ,

Pas