Meta ktheu Anti-shpifjen/ VOA: Organizatat ndërkombëtare i kërkuan qeverisë të mos e miratonte

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ktheu për rishqyrtim në parlament ndryshimet në dy ligje “Për mediat audiovizive” dhe “Për komunikimet elektronike”. Sa i takon ligjit të parë, Presidenti Meta vlerëson se ai bie në kundërshtim me parimet themelore kushtetuese të ndërtimit të një shteti demokratik, sigurisë juridike dhe të proporcionalitetit. Po ashtu ligji, sipas tij, … Continue reading Meta ktheu Anti-shpifjen/ VOA: Organizatat ndërkombëtare i kërkuan qeverisë të mos e miratonte