Meta mesazh deputetëve: Kujdes nga marifetet e individëve të verbër

Presidenti Meta i është drejtuar me një mesazh publik deputetëve të Parlamentit të Shqipërisë në ditën kur duhet të vonohen anëtarët e Gjykatës Kushtetuese. Pas përplasjes me mazhorancën dhe KED për skemën e votimit të kandidatëve, Meta tashmë u kërkon deputetëve të jenë të përgjegjshëm. Ai flet për marifete që po luhen nga individë të … Continue reading Meta mesazh deputetëve: Kujdes nga marifetet e individëve të verbër