Meta publikon letrën drejtuar Gramoz Ruçit për Gjykatën Kushtetuese

Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka publikuar letrën drejtuar kreut të Kuvendit Gramoz Ruçit, për Gjykatën Kushtetuese. Presidenti argumenton se është shkelur procedura në rastin e emërimeve të gjyqtarëve të kushtetueses. “Duke vlerësuar rëndësinë e jashtëzakonshme që ka ngritja sa më parë e Gjykatës Kushtetuese, vetëm në respekt të Kushtetutës, e cila ndan përgjegjësitë dhe … Continue reading Meta publikon letrën drejtuar Gramoz Ruçit për Gjykatën Kushtetuese