PS do rrëzojë dekretin për Kodin? Meta: Kam kërkuar reflektim, mbetet për t’u parë

Presidenti Ilir Meta komentoi sot deklaratën e kryeministrit Edi Rama, se Kodi Zgjedhor, pavarësisht rikthimit në Kuvend për rishqyrtim, do të miratohet me shumicë votash. Meta u shpreh se vendimi për të riparë Kodin Zgjedhor demonstron përgjegjësinë e presidencës për të garantuar zgjedhje të lira dhe të ndershme, me standarde, sikundër i takon një vendi … Continue reading PS do rrëzojë dekretin për Kodin? Meta: Kam kërkuar reflektim, mbetet për t’u parë