Get it on Google Play


Mustafaj: Vendimin për Berishën ta marrë Kryesia e PD

"Nëse Basha ka mendimin që ta përjashtojë Berishën, vendimin duhet ta marrë Këshilli Kombëtar dhe grupi parlamentar, me votim të...

Mark Marku: Berisha duhej të ishte larguar

"Berisha duhej ta kishte ndërprerë karrierën. Duke mos e ndërprerë, ka krijuar një lloj mbivendosje të roleve. Kjo mbivendosje e...

Edi Rama kërkon mandatin e katërt…

"Ky mandat ishte fitorja jonë më e vështirë. Herën e katërt do ta kemi akoma edhe më të vështirë" Edi...

Berisha: Nuk ka forcë në botë të më ndalojë…

"Nuk ka forcë në botë të më ndalojë të shkoj në Kuvend. Nëse ka prova, fakte ndaj meje, unë rishoh...

Yuri Kim: Rama dhe Basha të kontrollojnë listat edhe njëherë…

"Rama, Basha, si dhe udhëheqës të tjerë, të kontrollojnën listat edhe njëherë për t'u siguruar që kur të kthehen në...

“E bukura Shqipëri. Nuk do doja të largohesha kurrë”

"E bukura Shqipëri. Nuk do doja të largohesha kurrë".   Dua Lipa

Lega: Habitem që Komisioni pretendon se Shqipëria tashmë i ka përmbushur kushtet

David Lega: Habitem që Komisioni pretendon se Shqipëria tashmë i ka përmbushur kushtet - zbukurimi i fakteve nuk do ta...
Pas