Mocioni/ Fjalimi impresionues i Vjosa Osmanit (Video)

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës dhe njëkohësisht nënkryetarja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani, ka mbajtur një fjalim për të cilin tha se nuk do të donte ta mbante. Ajo e bindur tha se nuk do të votojë asnjë mocion vetëbesimi që e kthen PAN-in në qeveri. “Ky është një fjalim që asnjëherë nuk … Continue reading Mocioni/ Fjalimi impresionues i Vjosa Osmanit (Video)