Moti i keq shkakton probleme/ OSHEE: Ja qytetet që janë në errësirë

Disa qytete të Shqipërisë kanë probleme të theksuara me mungesën e energjisë elektrike. Moti me erë dhe me stuhi ka bërë që shumë qytete të ngelen pa drita. Sipas njoftimeve të bëra nga OSHEE, bëhet me dije se energjia ka disa orë që është ndërprerë, ndërsa shumë zona të tjera do të jenë në ditët në … Continue reading Moti i keq shkakton probleme/ OSHEE: Ja qytetet që janë në errësirë