“Na katandisi në republikë bananesh” – George Bush godet Trump-in

Ish-presidenti republikan George W. Bush dënon invazionin dhe dhunën e mbështetësve të Donald Trump në ndërtesën e Kapitolit të mërkurën. Ai e cilësoi atë një akt “torturues” që “të thyen zemrën”.  “Kështu diskutohen rezultatet e zgjedhjeve në ‘republikat e bananeve’ dhe jo në republikën tonë demokratike”, – vuri në dukje Bush. Në një deklaratë ku … Continue reading “Na katandisi në republikë bananesh” – George Bush godet Trump-in