Nasa dhe SpaceX: Si evoluan Kostumet e Hapësirës

Kostumet e hapësirës të veshura nga astronautët për misionin e Crew Dragon janë duke marrë shumë vëmendje. Si ndryshojnë ato nga kostumet e tjera të veshura nga astronautët në vite? Kostumet futuriste të veshura nga Doug Hurley dhe Bob Behnken për nisjen e ndërprerë të së mërkurës, duken një botë larg nga kostumet e mëdha … Continue reading Nasa dhe SpaceX: Si evoluan Kostumet e Hapësirës