Ndërkombëtarët kundër, Kuvendi voton kreun e AMA, zgjidhet Armela Ymeraj

Deputetët e mazhorancës kanë injoruar thirrjet e ndërkombëtarëve për të mos votuar projektvendimet për zgjedhjen e kryetarit të ri të AMA-s. Në seancën e fundit të kësaj legjislature, Kuvendi votoi me 83 vota pro, Armela Ymeraj Krasniqi si kryetare të AMA-s. Votimi u zhvillua i fshehtë. Ndërkohë, që në mëngjes, Bashkimi Europian, OSBE dhe Ambasada … Continue reading Ndërkombëtarët kundër, Kuvendi voton kreun e AMA, zgjidhet Armela Ymeraj