Ndryshimet kushtetuese/ Opozita e Bashkuar: Akt diabolik i Ramës, zhbën marrëveshjet politike

Pas miratimit të marrëveshjes sot mes maxhorancës dhe opozitës parlamentare për reformën zgjedhore, vjen reagimi i parë nga opozita e bashkuar. Përmes një deklarate të përbashkët, opozita e bashkuar thekson se ndryshimi i njëanshëm kushtetues për ndalimin e koalicioneve zgjedhore zhbën të dyja marrëveshjet politike për zgjedhjet, atë të 14 janarit dhe atë të 5 … Continue reading Ndryshimet kushtetuese/ Opozita e Bashkuar: Akt diabolik i Ramës, zhbën marrëveshjet politike