“Nëse situata do të jetë e qëndrueshme”/ Manastirliu: Ja kur hapen çerdhet dhe kopshtet

Sipas planit në tentativë, nëse të dhënat do të jenë të qendrueshme, bazuar në kriteret e përcaktuara nga Komiteti Teknik, nga data 1 qershor po planifikohet të lejohet hapja e çerdheve dhe e kopshteve publike dhe private. “Dëshiroj të ndalem këtu, duke theksuar nevojën e një vlerësimi të thellë dhe shumë të kujdesshem të kushteve … Continue reading “Nëse situata do të jetë e qëndrueshme”/ Manastirliu: Ja kur hapen çerdhet dhe kopshtet