Nga gjobat te mbyllja e portaleve – Çfarë parashikon “Anti-shpifja”

Mediat që publikojnë lajme të pavërteta do të dënohen me gjobë nga 100 mijë deri në 1 milionë lekë. Qeveria ka përgatitur të ashtuquajturën paketa antishpifje, e cila ndryshon ligjin për mediat audiovizive në Shqipëri duke vendosur sanksione për lajmet e pavërteta dhe shpifjet. Sipas draftit, ofruesit e shërbimit audoviziv, përfshirë portalet, duhet të njoftojnë … Continue reading Nga gjobat te mbyllja e portaleve – Çfarë parashikon “Anti-shpifja”