Nga satelitët, te paga e të rinjve 8 mijë euro, deklaratat e bujshme të Ramës

Kryeministri Rama deklaroi gjatë seancës së sotme plenare se qeveria ka në plan që të dërgojë dy satelitë në hapësirë deri në vitin e ardhshëm. Sipas kryeminsitrit, do të jenë dy satelitët “Albania1” dhe “Albania2” që do të fluturojnë në hapësirë gjatë vitit tjetër, ndërsa nuk dha më detaje se si do të realizohet ky … Continue reading Nga satelitët, te paga e të rinjve 8 mijë euro, deklaratat e bujshme të Ramës