Nga Tirana në Lushnje – 4 viktima nga koronavirusi, mes tyre edhe një grua

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 4 viktima nga COVID-19 duke e çuar kështu numrin total të viktimave në 1256. Mes humbjeve të jetës të raportuara sot është dhe një gua nga lushnja. Fatkeqësisht e kanë humbur betejën me virusin e rrezikshëm, 2 qytetarë nga Tirana, 1 qytetare nga Lushnja, 1 … Continue reading Nga Tirana në Lushnje – 4 viktima nga koronavirusi, mes tyre edhe një grua