Viti 2017/ Ngritja e pashpjegueshme e PS-së dhe humnera e votave të djathta (TABELA)

Ulja e pazakontë e votave për të djathtën ka ndodhur në të gjithë vendin. Por le të analizojmë më së pari dy qarqe, për të cilat dolën dhe përgjimet e revistës Bild. Durrësi, është një nga rrethet më të prekura. Mos harrojmë se ky është qarku që në vitin 2005 e majta nuk mori asnjë … Continue reading Viti 2017/ Ngritja e pashpjegueshme e PS-së dhe humnera e votave të djathta (TABELA)