Nikola Gruevski rrëfen si mbërriti në Tiranë dhe kush e ndihmoi të arratisej në Hungari

Ish-kryeministri i Maqedonisë Nikola Gruevski tha se Serbia nuk ka të bëjë fare me vendimet e tij për të kërkuar azil në Hungari. Në intervistën e parë për televizionet e huaja që nga marrja e azilit në Hungari, Gruevski tha për TV Pink se ai arriti në Budapest nga Tirana, përmes Malit të Zi dhe … Continue reading Nikola Gruevski rrëfen si mbërriti në Tiranë dhe kush e ndihmoi të arratisej në Hungari