Nis në Spitalin e Durrësit trajtimi i pacientëve me koronavirus

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, ka inspektuar spitalin rajonal të Durrësit, ku nis sot trajtimi i pacientëve me Covid19, pas fluksit në rritje në spitalet COVID në Tiranë. “Është një moment delikat, pasi shihet që kemi një incidencë në rritje të infektimeve dhe sigurisht dhe fakti që 90% e kapaciteteve më 4 … Continue reading Nis në Spitalin e Durrësit trajtimi i pacientëve me koronavirus